Javier Bofarull

Professor de clarinet a l’escola i conservatori de Reus

Aquest web vol ser una eina de treball pels alumnes de clarinet de l’escola i conservatori de música de Reus. Intentaré anar treballant-hi a mesura que pugui i els meus coneixements informàtics m’ho permetin.

Bàsicament els menús s’expliquen sols. El menú “Mètodes” servirà per poder descarregar els meus mètodes tant el llibre com els àudios que els acompanya. Ja sabeu que són gratuïts.

L’apartat “Obres” serà un reforç d’obres fetes amb Smartmusic per qui vulgui treballar més. Hi ha dos tipus de menús, un on les obres estan organitzades per cursos, i l’altre on hi ha obres de diferent dificultat, on vaig afegint-ne més cada setmana.Seguint amb el menú “Cambra” podrem trobar els acompanyaments tocats per mi dels grups de clarinet que fem normalment a les audicions finals.També i trobaràs duos i els acompanyaments que he fet pels llibres de jazz de James Raee, així com moltes cançons que es canten a les escoles catalanes, amb acompanyament.

“Multimedia” serà la zona lúdica. Intentaré posar nous vídeos cada setmana de curs relacionats amb el clarinet, xerrades, música, concerts, curiositats, etc. També serà el menú on trobaràs els diversos tutorials de programes que aniré fent. A continuació, el menú “Exercicis” serà el lloc on podreu descarregar tipus d’exercicis que fem sempre a classe i sempre anem fent fotocopies. Ara els podreu descarregar vosaltres mateixos.

En el menú “Recomano” pots anar al Foro, lloc de trobada, o a altres pàgines interessants de l’instrument. També és un lloc per escriure articles, o bé repàs de lliçons d’harmonia, per exemple. Serà una mica el comodí dels menús, per dir-ho d’alguna manera.

Acabarem amb el menú “Partitures” on pots accedir al banc personal de partitures recollides durant el temps per internet i organitzades per tipus.

Com podeu veure, he fet aquest web amb WordPress, software que desconeixia totalment fins fa tres o quatre dies, però veig que el potencial és enorme, així que espero poder anar millorant-la, de forma que tots puguem participar.

Hits: 797

9 Respostes a “Javier Bofarull”

  1. Moltes gràcies Javi. Una pàgina molt complerta. Ja ens diràs com cal procedir a partir d’ara. Nosaltres de moment, anem fent amb el que tenim.