Jam at home

Pàgina web dedicada al projecte (s’obre en un nou navegador)

Jam at home és un projecte que neix arran del coronavirus, i la impossibilitat de poder assajar junts i tocar amb regularitat a causa de la distància dels components del grup. 

Utilitzem dues plataformes bàsiques per poder dur a terme la tasca de tocar en viu: Sonobus i Jamulus, cadascú toca des de casa seva, independentment de la distància que ens separa físicament. 

A mesura que els músics entren a les plataformes, la possibilitat de fer enregistraments online (en viu) o bé de fer música en streaming (també en viu) és totalment real. També permet que molts músics que ni tan sols és coneixen personalment, puguin tocar junts des de llocs que d’altra forma seria impossible dur a terme la tasca.

Actualment col·laboro amb una quarantena de músics d’Europa, Austràlia, Sud-amèrica i els EUA d’Amèrica. Fa molt poc temps que he trobat la forma de fer enregistraments d’àudio amb suficient qualitat per poder escoltar-se d’una forma mínimament digna, i també puc fer concerts en viu per les principals plataformes d’streaming: Facebook, Youtube i Stitch.

A mesura que vaig tocant temes els vaig penjant al compte de Soundcloud que he obert amb aquest propòsit. Espero que ben aviat puguem fer alguna sessió amb streaming per donar a conèixer la iniciativa.

A la dreta podeu escoltar els temes que vaig pujant al soundcloud sense moure’t de la pàgina, així pots descobrir moltes més coses que estic fent per als meus alumnes de clarinet.

Normalment tinc el servidor “Jam at home” ubicat a Valls (Tarragona, Espanya) obert per si vols entrar i fer proves. A la llista de servidors has de triar “Género Jazz””. Quan entris pots entrar només amb àudio, o si vols també pots connectar el vídeo fent clic a l’enllaç que et sortirà al missatge de benvinguda quan entris al servidor. Si entres amb vídeo recorda de NO UTILITZAR EL MICRÒFON A JITSY.

Obre el desplegable i busca “Género Jazz”
El servidor es diu “Jam at home”, i pots entrar amb vídeo, o sense

Impactes: 556

8 votes