Enregistrar àudio

Una de les coses que sempre recomano als alumnes per poder millorar la forma en què toquen l’instrument, és la d’enregistrar-se per poder escoltar el que han tocat de forma objectiva. No és el mateix el que senten quan toquen, que el que escolta el públic. El so que perceben no és el mateix, passa el mateix quan enregistres la teva veu, sempre sembla molt diferent de la que creus que és, però en realitat, la veu enregistrada és la que senten els que escolten.

Avui en dia tenim molts aparells per poder enregistrar quan toquem, des de mòbils, tauletes, o ordinador, i tenim moltes aplicacions que ho fan. A continuació us parlaré d’una que funciona sense haver de descarregar res, ja que funciona amb el navegador.

És molt simple d’utilitzar, ja que prems el botó vermell d’enregistrar i ja està. També pots arrossegar qualsevol arxiu d’àudio a una nova pista, o enregistrar un altre veu a una nova pista. El resultat es guarda com arxiu wav.

Les funcions són extremadament simples: Pots moure, desplaçar, duplicar o tallar els arxius. Recorda que es poden enregistrar multitud de pistes.

Es recomana utilitzar el navegador Chrome.

L’adreça és https://hya.io/wave/

Impactes: 656

2 votes