BandLab

El DAW (Digital Audio Workstation) Bandlab és una alternativa gratuïta i en línia. BandLab et permet col·laborar amb d’altres al web i treballar junts en la creació de pistes. Un dels principals avavntatges de BandLab és que funciona tant en MacOS, Windows, iOS, Android i inclús Chromebook. En Windows funciona utilitzant el navegador Chrome. Això significa que tots poden unir-se i intercanviar idees. BandLab inclou instruments virtuals, efectes inclús eines de mescla i masterització. Una boníssima forma de passar el temps i ser creatiu.

A més, un cop estiguis registrat, podràs descarregar-te de forma gratuïta l’aclamat DAW Cakewalk (l’antic SONAR), un software que fins fa un parell d’anys costava cents d’euros i que ara és gratuït!. Jo fa més de 20 anys que treballo amb aquest software (quan encara era SONAR), i puc assegurar que és fantàstic.

I per si això no fos suficient, pots accedir a BandLab per crear aules virtuals, i compartir experiències musicals amb els teus alumnes o companys.

L’aula creada per mi, i en la que estic treballant actualment de cara al curs vinent per incorporar-la a l’aula de clarinet del conservatori de Reus pots trobar-la en aquesta adreça: Aula18 del professor Javier Bofarull. Si vols unir-te a la classe, el codi de 7 xifres (i lletres) d’accés és SG1_3YO (O de lletra) perquè puguis veure com funciona, i el que es pot fer sense haver de descarregar cap programa. Tot el software està al núvol. Aquí tens la pàgina personal d’usuari meva.

Exercici fet per l’aula virtual

Tutorials Bandlab

Hits: 419

4 votes